Mijn naam is Loura Hofs (33) en begon met zingen toen ik 7 was. Samen met mijn beste vriendinnetje zongen wij door de stofzuiger stang liedjes mee van Gloria Estefan. Mijn carrière in bandjes heeft echter wat langer op zich laten wachten. Mijn eerste bandje was een rock cover band, toen was ik 16. Daarna heb ik nog in verschillende coverbands gezongen, veelal pop/rock muziek. Cedar is ontstaan uit 1 van die coverbands. Ruben, Winfried en ik hebben twee jaar geleden besloten als akoestische band verder te gaan. Hier kan ik echt mijn muzikale ei in kwijt! Ook hou ik mij nu meer bezig met het schrijven van teksten.

 
 
 

Mijn naam is Philip Woudenberg (57) en ben pas op 16-jarige leeftijd met een beetje blues op de gitaar spelen begonnen. In mijn eerste jazzbandje was ik slaggitarist totdat de bassist vertrok. Via elektrische en akoestische basgitaar switchte ik naar contrabas. Luisterde ik naar vroeger alleen maar naar jazz, in de loop van de tijd ben ik van wereld- en popmuziek gaan houden met als logisch gevolg: Cedar, mijn eerste popbandje. Daarnaast speel ik jazz, Klezmer, Franse chansons en gypsyswing. Met deze laatste muziekstijl toerde ik door heel Nederland en heb ik een CD opgenomen.

 

Ik ben Winfried Schenkels (59). Al vanaf mijn 4e jaar heb ik muzikale aspiraties en bespeelde ik diverse instrumenten, waaronder piano en drums. Op mijn 16e kreeg ik mijn eerste gitaar en was definitief verkocht. Tot mijn 22e heb ik als gitarist in verschillende bandjes gespeeld. Na een onderbreking in verband met gezinsactiviteiten ben ik vanaf mijn 48e weer in diverse bands gaan spelen. Momenteel ben ik naast Cedar actief in een bluesband.

 

Mijn naam is Ruben de Kruijff (36) en ben opgegroeid met de gitaar. Vanaf mijn 16e heb ik in diverse  pop- en rockbands gespeeld, waarvan het grootste deel in de coverformatie 7-sins. Samen met Winfried en Loura zijn we de akoestische formatie Cedar gestart. Mijn grote passie voor muziek, mijn brede muzikale smaak en creativiteit kan ik goed kwijt  binnen Cedar.